fredag den 29. marts 2013

Chokolademousse muffins


Ingredienser: Til 12 muffins + chokolademousse til toppen

4 spsk. Hvedemel
2 1/2 tsk. bagepulver
1 tsk salt
300 g. mørk chokolade
250 g. smør
6 past. æggehvider
6 past. æggeblommer
200 g. sukker

Fremgangsmåde: 180 grader i 15 - 20 min.

Bland mel og bagepulver
Smelt chokolade og smør i vandbad. Det må ikke koge. Rør og stil til side.
Pisk æggeblommer og sukker lyse og skummende.
Pisk chokoladeblandingen i til dejen er homogen. (ensartet)
Pisk æggehviderne med salt til de er stive. Vend det i chokolademoussen.
Del blandingen i to og stil den ene i køleskabet. Det skal over de færdige kager!
Pisk mel blandingen i den anden halvdel af dejen.

Fyld formene ca 2/3 dele op. De skal være lidt bløde og klæge i midten.
Lad dem køle helt af før du smører chokolademoussen på de kolde kager.






Tophøj




Ingen kommentarer:

Send en kommentar