tirsdag den 1. september 2015

Blomster cupcakes






Ingredienser til ca. 20 muffins

240 g. hvedemel
280 g. sukker
3 tsk. bagepulver
Et nip salt
80 g. smør
2,5 dl. mælk
2 æg
1/2 tsk. vanilje ekstrakt
1/4 - 1/2 tsk. vaniljekorn fra urtekram

Fremgangsmåde

1. Pisk mel, sukker, bagepulver, salt og smør sammen.

2. Tilsæt langsomt og under omrøring halvdelen af mælken.

3. Pisk æg, vaniljekorn, vanilje ekstrakt og resten af mælken sammen i en anden skål.

4. Mens der piskes, hældes æg-blandingen langsomt i melblandingen.

5. Pisk indtil dejen er homogen og kom dem derefter i muffins forme.

6. Kagerne skal bages ved 170 grader i ca. 20 min.

6. Et godt resultat kan opnås ved at komme dejen i en sprøjtepose med en rund tyl og sprøjte den direkte i formene, som står i en aluminiumsform, så de holder formen flot! Fyld kun 1/2 op, så der er plads til, at de kan hæve.

Ingredienser til creme cheese frosting, ca. 15-20 cupcakes

100 g. smør
250 g. flormelis
125 g. Philadelphia naturel
(evt. lidt citronsaft og pastafarve)

Fremgangsmåde

1. Pisk smør og flormelis til det er godt blandet sammen.

2. Tilsæt Philadelphia (og pastafarve) og pisk kun lige indtil, at dejen er homogen og glat. Overpiskning fører til en flydende creme, der ikke kan holde faconen.

3. Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt den på de afkølede kager.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar